Seguim mobilitzant-nos contra la guerra: tothom al carrer el 19-M!

El 19 de març és una nova jornada contra la guerra i les ocupacions. Des de la Plataforma Aturem la Guerra, fem una crida a les entitats progressistes i als moviments socials perquè ajudin a mobilitzar per a la manifestació d’aquell dia a Barcelona. Ens sobren raons.

El Govern israelià imposa cada cop més condicions als palestins, a canvi de promeses que Israel mai compleix.

El poble de l’Iraq continua demostrant, de maneres molt diverses, que rebutja l’ocupació del seu país.

La novetat és que, des del 22 de febrer, amb les cimeres de l’OTAN i de la UE, tots els governs europeus han refet les seves relacions amb l’administració Bush, i s’han compromès a ajudar a l’ocupació illegal de l’Iraq.

Si EUA aconseguís imposar-se a l’Iraq, representaria un pas més cap a un món més militaritzat. Això donaria més impuls a l’Europa bèllica que no vol cap de nosaltres, així com comportaria encara més atacs a les nostres condicions de vida. Cada euro que es gasta en intervencions militars és un euro menys per a fins socials.

Així que tenim molts motius per protestar contra la guerra, i per mostrar el nostre suport als pobles de l’Iraq i Palestina.

Últimament, no s’han donat mobilitzacions antiguerra tan massives com les que vam viure a principis de 2003. Però tot i això, moltíssima gent continua oposant-se a la guerra i a les ocupacions, com demostra el fet que la pau ha estat un tema central als recents debats públics.

La clau per una gran mobilització el 19-M és senzilla; que la gent sàpiga que la mani es fa.

Cridem a totes les campanyes, plataformes, entitats, persones, que volen una Europa i un món en pau, que es mobilitzin per a la manifestació del 19 de març, que organitzin actes, que enganxin cartells i que distribueixin octavetes.

Des de les nostres diverses sensibilitats, amb les nostres diferents prioritats, unim-nos contra les guerres i contra el militarisme, i intentem que sigui una manifestació tan ampla i tan unitària com sigui possible a favor d’un món més just.

Plataforma Aturem la Guerra
Barcelona, 4 de març de 2005

Manifestació

Fora totes les tropes!

No a l’ocupació de l’Iraq i Palestina

Dissabte 19 de març, 17.30h

Ronda Sant Pere/Passeig de Gràcia – Pla de Palau

Convoca: Plataforma Aturem la Guerra.
Cartells i octavetes disponibles al CTD, C/ San Salvador 96, tel 93 284 6520, 18-21h. cetede@jazzfree.com, o en format PDF, a http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/6/cartell_vermell2.pdf
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/12/octaveta_reves_19-M.pdf