La Masacre de 12 de marzo Foto Aerea ¿Una Posición Radical?


Por la mañana (12 de març) El medio día

Benvolguts companys:

Com sabeu, estem portant la campanya "Salvem la Pineda de Gavà Mar".

L'Ajuntament de Gavà Mar, que fins ara ha menyspreat les iniciatives de la Comissió que s'ha creat per aquest tema a l'Associació de Veïns, incloses les judicials, ara vol presentar aquesta campanya com una iniciativa d'un quants propietaris que no volen perdre les vistes.

Creiem que aquesta és una mostra del tarannà d'aquest Consistori.

El fet que, des d'un primer moment, els grups ecologistes de la zona,entre els quals es compten, Depana i Quercus, s'hagin afegit a les inicitives de l'Associació, demostra que això no és així.

Com també ho demostrarà l'acció que TOTS els veïns de la zona faran el proper diumenge, dia 17 a les 11 de matí, plantant simbólicament el mateix nombre de pins que, de moment, han esta escapçats.

Ara, tot just ahir ho van començar a dir, diuent que replantaran 150 pins. També van dir, quan van començar las tales de pins a la zona, que farien replantar els pins tallats, més de 4000 fins el moment, i fins ara no han replantat ni un.

Estem parlant de l'equilibri del Delta del Llobregat. Estem parlant d'una pineda que es va plantar als anys 50 per preservar la zona de la sorra abrasiva.

I no només de 40 pins com diu l'Alcalde de Gavà, Didac Pestaña, sinó de més de 4000 (ara acabaran amb 400 més).

Us afegim les fotos de l'acció d'ahir per que us feu una idea del que espera a la resta de solars.

Gràcies per la vostra atenció.
Si voleu saber-ne més truque-me al 617 41 27 92.

Sílvia.
atienzaycia@airtel.net